Zorgprofessionals

Heb jij diploma’s in de zorg en zoek je (aanvullend) werk in een bepaalde sector of regio?  Wij werken voor opdrachtgevers in de hele linie van zorg & welzijn. Of je nu helpende, verpleegkundige, doktersassistente,  woonbegeleider of GZ psycholoog bent;  wellicht kunnen we iets voor jou betekenen.

Beschikbaarheid en inzet

Een vacaturevoorstel, detachering of zorgaanvraag is altijd vrijblijvend en afhankelijk van jouw mogelijkheden en beschikbaarheid.  Hoe completer jouw profiel;  des te beter kunnen wij een match maken! Voeg dus altijd je cv toe bij het inschrijven en beschrijf daarnaast of je aanvullend werk zoekt of juist een nieuwe baan. We houden rekening met jouw wensen met betrekking tot reisafstand en werktijden. Indien je voor ons op uitzendbasis aan het werk gaat kun je flexibel werken, juist op de momenten dat het jou past! Veel zorgverleners combineren de zorg voor hun kinderen of een deeltijd baan met uitzendwerk voor WerktijdZorg. Je hebt veel vrijheid en kunt prima (bij)verdienen!

Wil je graag werken in een vast team, op een vaste locatie, op basis van een vooraf afgesproken rooster? Ook dit behoort regelmatig tot de mogelijkheden bij een aantal van onze opdrachtgevers. Voor je bij ons aan het werk kunt gaan plannen we altijd een intakegesprek. Zodat je je wensen kunt toelichten en we samen kunnen kijken wat het beste bij je past.

Scholing

Bij WerktijdZorg kun je meedoen aan diverse (bij)scholingen en trainingen. In samenwerking met een aantal opleidingscentra bieden wij oa. BHV trainingen, toetsingen voorbehouden handelingen en diverse basiscursussen. Tevens organiseren wij actualisatie cursussen voor herintredende verpleegkundigen en verzorgenden IG-ers. 

Salaris

Aan de hand van je opleiding, ervaringsjaren, functie en van toepassing zijnde cao wordt je loon vastgesteld. WerktijdZorg reserveert per gewerkt uur 8,33% vakantiegeld en daarnaast bouw je vrije uren op. In mei wordt het gereserveerde vakantiegeld uitbetaald. Je ontvangt ofwel wekelijks of vierwekelijks je loon. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het aantal uren dat je voor ons hebt gewerkt. Op de pagina “veel gestelde vragen” kun je meer lezen over het werken als uitzendkracht.

Keurmerk

WerktijdZorg is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen; de NBBU.  Wij beschikken dus over het SNA-Keurmerk. Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten.