Recensies

Rick

‘Van uitzendkracht naar een vaste baan!’

Van een kennis hoorde ik goede verhalen over WerktijdZorg en in het voorjaar van 2021 heb ik mij hier ingeschreven. Na een uitgebreid intakegesprek kon ik al snel starten! Eerst heb ik losse diensten gewerkt maar al gauw kreeg ik de mogelijkheid om gedetacheerd te worden.


Omdat ik hiervoor alleen nog maar in de thuiszorg gewerkt had, wilde ik graag ervaren hoe het is om intramuraal te werken. Ik ben met Ankie van WerktijdZorg in gesprek gegaan en is zij voor mij op zoek gegaan naar een afdeling die echt bij mij past. Hier kon ik al snel starten en ik voelde mij hier direct thuis! De doelgroep paste goed bij mij en ik kwam terecht in een heel leuk team. Ik kon hier aan de slag voor 32 uur per week, iets wat ik ook graag wilde.
Inmiddels heb ik hier nu bijna een jaar met heel veel plezier op detacheringsbasis gewerkt. Dit bevalt zelfs van beide kanten zo goed, dat ik nu een contract aangeboden heb gekregen op de afdeling!

Wat is mij zo goed bevallen aan WerktijdZorg?

Ze luisteren heel goed naar je wensen en houden hier rekening mee.

De uitbetaling is altijd correct geweest en de communicatie is goed. Ze zijn goed bereikbaar en als ze het antwoord niet weten, dan word je teruggebeld wat erg prettig is!