Budgetcoaching

“Als mijn geld op is, heb ik altijd nog een stukje maand over…..” Helaas is dit herkenbaar voor veel mensen. Ben jij hier één van? DOORZAAM biedt jou als uitzendkracht graag (gratis) hulp aan!

Het is overal in het nieuws; inflatie, hoge energiekosten waardoor steeds meer mensen financiële zorgen en problemen ervaren. Misschien schrik jij iedere keer weer van het bonnetje, wanneer je boodschappen doet. En dat zijn dan alleen nog maar de boodschappen..

Daarom is er door DOORZAAM budgetcoaching beschikbaar gesteld voor uitzendmedewerkers in fase 1, 2 en 3. Dit is een (kosteloos) individueel traject waarbij je hulp kunt inschakelen op het gebied van budgetcoaching. Check hier de flyer met alle info hierover.

Werk jij voor ons en heb je hier interesse in? Dan kun jij je aanmelden via jouw contactpersoon bij WerktijdZorg, maar dit mag ook rechtstreeks via DOORZAAM wanneer je dit prettiger vindt. Hun contactgegevens vind je op de flyer.
Zit jij bij ons in fase 4? Neem dan ook gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op: Dit traject is niet mogelijk wanneer je al wordt ondersteund door een bewindvoerder.

Bel je liever anoniem?

Red jij het financieel niet momenteel maar vind je het lastig om hulp te vragen? Bel de GRATIS en ANONIEME hulplijn: 085 - 2737452.
Speciaal voor uitzendkrachten die meer informatie willen of vragen hebben over hun loonbeslag.