Waarom detacheren via WerktijdZorg?

Bij een uitzendbureau in de zorg denk je wellicht aan het werken van losse diensten; de ene dag hier, de andere dag daar. Maar dit is slechts 1 van de opties bij het werken via WerktijdZorg.
Wellicht heb je ook wel eens advertenties van ons gezien waarin wij op zoek zijn naar medewerkers die gedetacheerd willen worden. In de huidige tijd is hier zéér veel vraag naar. Maar wat houdt dit eigenlijk in?

Bij een detachering werk je een bepaalde, vooraf afgesproken periode en aantal uren op 1 afdeling. Dit kan bijvoorbeeld zijn ter vervanging tijdens een verlof, vakanties of langdurige ziekte.
Je draait volledig mee in het team en bent in deze periode dus ook echt onderdeel van het team. Periodes kunnen verschillen, dit kan 1 maand zijn, 3 maanden, een half jaar of zelfs langer.

 

Oké, dit lijkt jou wel wat! Je schrijft je bij ons in. En dan?

Wij gaan met jou in gesprek; Wat wil je graag? Wie is de persoon achter het CV? Wat kun je? Wat past bij jou? Heb je wensen qua rooster? Dit zijn slechts een paar van de vragen die aan bod komen.
Wij werken samen met veel verschillende zorgorganisaties in heel Friesland. Wij weten goed welke locatie of afdeling bij jou zou passen. Wij stellen jou voor bij de opdrachtgever welke in onze ogen de beste match is, rekening houdend met jouw wensen en de wensen van de klant.
Vervolgens regelen we een kennismakingsgesprek tussen jou en de betreffende locatie. Zijn jullie beide positief? Dan kan de detachering van start gaan!

In het kort:

  • Je treedt bij ons, WerktijdZorg, in dienst. Wij zijn (en blijven) dus jouw werkgever. Dit kan op 0-uren basis, of op basis van contracturen. Het aantal uren is in overleg
  • Via ons werk je op een ‘vaste’ werkplek voor de afgesproken periode. Is deze periode afgelopen? Dan gaan wij voor jou op zoek naar een volgende leuke werkplek!
  • Op deze manier kun jij ervaring opdoen op verschillende locaties en afdelingen
  • Je kunt altijd op ons terugvallen. Wij blijven te allen tijde goed contact onderhouden met jou, maar ook met de afdeling
  • We bieden regelmatig (bij)scholingen en trainingen aan die je kosteloos kunt volgen
  • Indien gewenst is er de mogelijkheid om naast je detachering nog losse diensten elders te werken

 

Dus ben jij toe aan naar een nieuwe uitdaging? Ben jij wel nieuwsgierig hoe het is om een tijdje ergens gedetacheerd te worden? Dan is dit hét moment!  

Oh en ben jij herintreder? Ook dan ben je bij ons van harte welkom! Na een 1- of 2-daagse actualisatietraining, ben jij weer helemaal up to date en weer klaar om als Verzorgende IG aan de slag te gaan!

Een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen?

0513-760033

info@werktijdzorg.nl

www.werktijdzorg.nl