Verkiezing 'Zorgkanjer van het jaar' gaat binnenkort weer van start!

Tijdens de Week van de Zorg en Welzijn, 16 t/m 21 maart a.s. openen tal van zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander. In het hele land worden er in die week volop evenementen georganiseerd gericht op leren en werken in deze sector.
Kijk hier wat er in jouw regio zoal georganiseerd wordt. Net als de afgelopen jaren organiseert WerktijdZorg in deze week weer op Facebook de verkiezing 'Zorgkanjer van het jaar'!


Ken jij zo'n kanjer, die het volgens jou écht verdient om eens in het zonnetje gezet te worden? Of heb je een collega die boven het maaiveld uitsteekt, voor wat betreft zijn/haar inzet voor een bepaalde organisatie, doelgroep of cliënt? Of gun je het juist een vrijwilliger, die al jaren met heel veel liefde en enthousiasme zorgt voor een ander? Volg dan tijdens de Week van de Zorg en Welzijn op onze Facebook pagina en reageer op onze Zorgkanjer actie door de naam te noemen van jouw Zorgkanjer. Het liefst horen we ook waarom hij of zij deze nominatie verdient.

Wie mag je opgeven? 
IEDEREEN die werkzaam is in de Zorg & Welzijn mag je opgeven! Of diegene nu werkt in de kinderopvang, ouderenzorg, mantelzorg, maatschappelijke opvang, gehandicaptenzorg, het ziekenhuis of vrijwilliger is in de zorg.
Winnaars van de Zorgkanjer van voorgaande jaren zijn uitgesloten voor deelname!

Beoordeling winnaar 
We tellen de personen die het meest genoemd worden (Let op, dus alleen de namen worden geteld, niet de likes. Je mag meerdere mensen nomineren; maar niet vaker dan 1x per persoon) in de reacties op onze Facebook berichten (die over de Zorgkanjer 2020 gaan). Kort voor de eindstreep ontvangen de finalisten een uitnodiging van ons om zich voor te stellen. Daarna is de echte finale!

Bij elk bericht op een zakelijke Facebook pagina is het voor de beheerder zichtbaar hoeveel mensen het bericht bereikt heeft. Om het bereik te verhogen heb je, likes, reacties en deelacties nodig. Iedere dag wordt de tussenstand op Facebook getoond d.m.v. een printscreen, zodat de deelnemers weten hoe ze ervoor staan. Diegene die op dinsdag 24 maart om 10.00 uur het hoogste bereik heeft gehaald met zijn of haar bericht is winnaar van de ZORGKANJER 2020!

Wat wint de ZORGKANJER VAN 2020?
Diegene het hoogste bereik van zijn of haar bericht op onze Facebook pagina wordt ZORGKANJER VAN 2020! Hij of zij wint een prachtige wissel trofee, een bos bloemen en een cadeaubon!
Dinsdag 24 maart om 10.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt!

Op onze Facebookpagina staat meer info over deze actie. Volg jij ons al?