Categorie: Nieuws

Diana FerreiraEven voorstellen….
Ik ben Diana en ik kom uit Brazilië. Ik woon nu 10 jaar in Nederland en ik heb een gezin.
Naast mijn gezinstaken werk ik nu al 1,5 jaar als helpende voor uitzendbureau WerktijdZorg. Ik had hiervoor nog niet eerder voor andere uitzendbureaus gewerkt.
Mijn hobby’s en interesses zijn: fotografie, zwemmen, koken, darten, dansen en muziek in het algemeen.


Waarom werk ik als uitzendkracht voor WerktijdZorg?
Werken voor uitzendbureau WerktijdZorg bevalt mij heel goed, het is voor mij een mooie ervaring en nieuwe uitdaging. Bijvoorbeeld de afwisselende werklocaties en verschillende doelgroepen. Het is leuk om te ervaren en ik leer hierdoor heel veel meer in mijn vak.
Door het werken voor WerktijdZorg werd nog ik zelfstandiger en ik heb geleerd om meer voor mezelf op te komen op de werkvloer.
Het contact tussen mij en het uitzendbureau is duidelijk en open. Ze nemen hun uitzendkracht serieus en dat vind ik belangrijk en fijn!
Een ‘vaste’ baan geeft misschien meer zekerheid en over het algemeen meer rechten, maar dan ben je niet meer vrij om je eigen rooster te bepalen en wanneer je vrij wilt zijn. Werken als uitzendkracht geeft je meer vrijheid om je eigen rooster te bepalen en ook meer flexibiliteit. Maar het ligt er ook aan in welke fase je zit. Bij een onbepaalde tijd contract heb je hetzelfde recht als bij een vast contract, maar natuurlijk ook meer verplichtingen!


Ook als helpende aan de slag op uitzendbasis? Meld je aan via: info@werktijdzorg.nl of bel: 0513-760033!

Terug naar overzicht