Categorie: Nieuws

foto Rinnie'Mijn grootste kick is wanneer een cliënt het vervelend vindt dat er wéér een "nieuwe" zuster langskomt, aan het eind van de verzorging zegt: 'Komt u morgen weer zuster?' Dan heb ik wat goeds gedaan!'

Even voorstellen...
Mijn naam is Rinnie en ik werk sinds april dit jaar Verzorgende IG voor WerktijdZorg.

Ik werk graag voor WerktijdZorg omdat:
Ik zelf mag bepalen waar en wanneer ik wil werken. Ik werk graag 8-urige diensten en deze worden meer dan genoeg aangeboden. Ook kortere diensten zijn er genoeg.


Personeel van WerktijdZorg heeft altijd tijd voor je zijn altijd vriendelijk en geïnteresseerd in jou als persoon. WerktijdZorg is niet een te grote organisatie waardoor je als personeel geen nummer maar een gewaardeerd collega voelt. Vragen worden altijd snel beantwoord, tijdens kantooruren heel goed te bereiken.

Ik vind het heerlijk om van ene naar andere organisatie te poolen. Je komt echt voor de cliënt de papieren huishouding rondom de zorg is niet jouw taak, uiteraard het rapporteren wel, maar daar heb je veel al je secretaresses voor omdat je in het digitale tijdperk niet zomaar meer kunt rapporteren.

Mijn grootste kick is wanneer een cliënt het vervelend vindt dat er wéér een "nieuwe" zuster langskomt, aan het eind van de verzorging zegt: 'Komt u morgen weer zuster?' Dan heb ik wat goeds gedaan!

 

Terug naar overzicht