Categorie: Nieuws

‘Je bent altijd welkom voor een praatje bij WerktijdZorg’

Hoewel ze deze keer als ‘Zorgkanjer in de Spotlight’ staat, staat ze zelf allesbehalve graag in het middelpunt van de belangstelling. Om die reden noemen we alleen haar voornaam, Coby.  Iets vertellen over haar passie (haar werk als verzorgende IG) doet ze veel liever. Coby is een van de Zorgkanjers die al vele jaren een visitekaartje is voor WerktijdZorg.

Haar ervaringen bij WerktijdZorg vat ze als volgt samen; ‘De deur staat altijd open en je bent altijd welkom voor een praatje; soms moet je nu eenmaal even je hart luchten. De sfeer is erg gemoedelijk. Voor mij is het ideaal om zelf te kunnen reageren op openstaande diensten. Ik kan zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel uren ik wil werken. Dat is hèt verschil met een vaste baan; ik heb veel meer vrijheid! WerktijdZorg is een prima werkgever, ik zou echt geen negatieve dingen kunnen bedenken!’

Op de vraag of ze wellicht nog een leuke ervaring met ons wil delen, begint ze te lachen. ‘Ik heb tijdens een van mijn diensten eens een meneer geholpen met douchen. Meneer hield de douche vast, maar liet deze per ongeluk mijn richting op gaan. Met als gevolg dat ik drijfnat was. Ik heb me, voor zover dit kon drooggedept maar heb mijn dienst natuurlijk wel afgemaakt. Die dienst kreeg ik natuurlijk heel veel grappige opmerkingen zoals ‘heb je gezwommen en was je je badpak vergeten?’Terug naar overzicht