Categorie: Ziekenhuizen

We zijn per direct op zoek naar een representatieve IC verpleegkundige, die onze organisatie wil vertegenwoordigen in ons werkgebied Noord Nederland.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in verschillende ziekenhuizen in Noord Nederland. Het kan ook zijn dat je een bepaalde periode in 1 ziekenhuis gaat werken. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen en voorkeuren.

Wat bieden wij jou?
Het aantal uren zijn in overleg.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden; o.a. scholingstoeslag, prestatietoeslagen en vanaf 24 uur p/w tevens een leaseauto.
Jij vindt het leuk om hét visitekaartje te zijn van WerktijdZorg!

Wat vragen wij?
Je hebt het diploma Verpleegkundige, aangevuld met het diploma voor IC verpleegkundige. Je hebt recente werkervaring als intensive care verpleegkundige en bent natuurlijk BIG geregistreerd.
Je bent woonachtig in Noord Nederland en bent bereid om te reizen.

Heb jij interesse in de vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op!


NB: Werk jij liever losse diensten, wanneer het jou uitkomt? Ook daarvoor hebben wij voldoende mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op om een (vrijblijvende) afspraak te plannen.

Categorie: Ziekenhuizen

Wij zijn ter inschrijving op zoek naar diabetes verpleegkundigen die graag in een ziekenhuis in Noord Nederland willen werken. Dit kan zowel fulltime als parttime zijn!

Wat ga jij doen?
Als diabetesverpleegkundige houd je zelfstandig spreekuur en begeleid je patiënten met Diabetes Mellitus. Je geeft voorlichting en advies over de behandeling van de ziekte, zelfcontrole, zelfregulatie en leert de patiënt omgaan met spuitmaterialen en spuittechnieken.

Wat wordt er van jou verwacht?
Je bent BIG geregistreerd als diabetesverpleegkundige
Voorschrijfbevoegdheid is een pré
Je bent accuraat, zorgvuldig en tactisch
Je bent communicatief een uitblinker, je kunt goed luisteren, stimuleren en motiveren en je hebt een goed inlevingsvermogen
Je bent een ster in het organiseren van het eigen werk en kunt niet-alledaagse problemen zelfstandig oplossen
Hygiënisch, systematisch en ordelijk werken is vanzelfsprekend
Aantal uren en werkdagen zijn in overleg

Ben jij die zelfstandige diabetes verpleegkundige? En ben je op zoek naar een fulltime of parttime baan, naast bijvoorbeeld je huidige werk of een studie? Reageer dan zeker op deze vacature Diabetes verpleegkundige in Friesland!
Bel 0513-760033 of mail: Anette@werktijdzorg.nl

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een ziekenhuis in Drenthe zijn wij op zoek naar een recoveryverpleegkundige voor langere tijd, voor 24 tot 32 uur per week. Aanvangsdatum is in overleg.

Functie-eisen:

 • Je hebt een diploma recoveryverpleegkundige

 • Je hebt een verpleegkundige opleiding op niveau 4

 • Je wilt je kennis ten aanzien van nieuwe werkwijzen en technieken op peil houden

 • Je hebt kennis van protocollen en werkprocedures en bent stressbestendig

 • Je bent bij voorkeur minimaal 24 uur per week beschikbaar, maar ben je minder uren beschikbaar, dan nodigen we je ook uit om te reageren!


Voldoe jij aan de functie-eisen voor de vacature recoveryverpleegkundige in Drenthe? Neem dan contact met ons op!
Dit mag telefonisch: 0513-760033 of per mail: info@werktijdzorg.nl

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een ziekenhuis in Drenthe zijn wij op zoek naar een anesthesiemedewerker voor 24-32 uur per week. Betreft een vacature voor langere tijd en aanvang is in overleg.

Functie-eisen:

 • Je hebt een diploma anesthesiemedewerker

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde verpleegkundige vooropleiding

 • Je bent woonachtig in Noord Nederland

 • Je bent bij voorkeur minimaal 24 uur per week beschikbaar. Ben je minder uren beschikbaar? Ook dan zien we jouw reactie graag tegemoet!


Voldoe jij aan de functie-eisen voor de vacature anesthesiemedewerker in Drenthe? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch: 0513-760033 of per mail: info@werktijdzorg.nl

 

 

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een ziekenhuis in Drenthe zijn wij voor de duur van minimaal 6 maanden op zoek naar een operatie assistent voor minimaal 16 uur per week, maar het liefst meer.
Werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag (bij 16 uur valt er 1 dag af).

Functie-eisen:
* Je bent gediplomeerd operatieassistent
* Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
* Je bent (bij voorkeur) bekend met specialismen chirurgie, orthopedie, gyneacologie, KNO en oogheelkunde. Neuro is geen must.
* Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 16 uur per week

Voldoe jij aan de functie-eisen van de vacature operatie assistent en Drenthe en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan komen wij graag met jou in contact!
Of wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan ook gerust contact met ons op.
Je kunt bellen: 0513-760033 en vragen naar Jorrit, of mailen naar Jorrit@werktijdzorg.nl.

 

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een dialysecentrum in Noord Nederland zijn wij op zoek naar dialyseverpleegkundigen. Startdatum en het aantal uren dat je gaat werken is in overleg. Deze baan is eventueel ook te combineren met een baan elders!

Functie-eisen:
- Je hebt de opleiding dialyseverpleegkundige afgerond
- Je hebt bij voorkeur recente werkervaring als dialyseverpleegkundige, maar ben je er een aantal jaren tussenuit geweest, dan mag je ook reageren
- Je kunt zelfstandig werken en je bent alert
- Je hebt affiniteit met chronische patiënten
- Je hebt grote mate van interesse in de technische kant van het beroep

Heb jij interesse in de vacature dialyseverpleegkundige in Groningen en Drenthe? Mail jouw CV en motivatie naar anette@werktijdzorg.nl
Of heb je behoefte aan meer info? Neem gerust contact met ons op.

 

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een aantal ziekenhuizen in Noord Nederland (oa. in Groningen, Friesland en Drenthe) zijn wij op zoek naar Recovery Verpleegkundigen.
Je bent bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar, maar ook fulltime is mogelijk.

Zowel uitzendwerk (losse diensten)  als een detachering (vast rooster)  is bespreekbaar!  Indien je woonachtig bent in een ander deel van Nederland, bieden we desgewenst een tegemoetkoming in de kosten voor de overnachtingen.

Ben jij gediplomeerd Recovery Verpleegkundige en heb je interesse in de vacature Recovery Verpleegkundige in Noord Nederland? Of wil je meer informatie? Neem dan z.s.m. contact met ons op: 0513-760033, of mail: info@werktijdzorg.nl.

Categorie: Ziekenhuizen

Voor diverse ziekenhuizen in Noord Nederland (Noord Holland, Friesland, Groningen en Drenthe) van het land zoeken wij ervaren gipsverbandmeesters. Dit betreft een vacature ter inschrijving. Dit kan zowel voor losse diensten zijn of voor een detachering. Ben jij gediplomeerd en ervaren en heb je (bijvoorbeeld naast je eigen baan of opdrachtgevers) eventueel tijd om losse diensten te werken?  We houden rekenening met jouw beschikbaarheid en mogelijkheden. Informatie en inschrijven: Bel met: 0513-760033 en vraag naar Jorrit. Of mail: Jorrit@werktijdzorg.nl.

Categorie: Ziekenhuizen

Voor verschillende ziekenhuizen in Noord Holland  zijn wij op zoek naar specialistische verpleegkundigen:

- CCU verpleegkundigen - IC verpleegkundigen -  SEH verpleegkundigen - OK medewerkers - Anesthesie verpleegkundige - NEO / Kinderverpleegkundigen - Medewerker Verkoever

Aantal uren en de exacte periode is in overleg. Voor een aantal functies is een detachering een optie. Ben je niet doorlopend of veel uren beschikbaar, maar heb je wel interesse om (een aantal) losse diensten te werken? Ook dan ben je van harte welkom. Wij bieden goede verdiensten en veel vrijheid!

Heb jij interesse of wil je meer weten over de vacature specialistisch verpleegkundigen in Noord Holland? Bel 0513-760033 of mail je CV met motivatie naar: info@werktijdzorg.nl

Categorie: ZiekenhuizenVoor ons flexteam zoeken wij ervaren Ambulanceverpleegkundigen die op basis van eigen beschikbaarheid (voor losse diensten) in Noord Nederland ingezet kunnen worden. Beschik jij over relevante werkervaring, onderstaande opleidingseisen en competenties en zoek je aanvullende uren? Dan zoeken wij jou!!
Opleidingseisen:

 • Diploma A-verpleegkundige

 • MBO-V (niveau 4) of HBO-V (niveau 5) met Big registratie

 • Aangevuld met specialistische vervolgopleiding SEH, IC of Anesthesie

 • Aangevuld met de opleiding Ambulanceverpleegkundige (SOSA of het certificaat gevorderde ambulanceverpleegkundige van de Academie voor Ambulancezorg)

Belangrijke competenties:

 • Goed kunnen samenwerken

 • Kunnen improviseren

 • Om kunnen gaan met hectiek


Alleen ervaren ambulanceverpleegkundigen worden gevraagd te reageren. Kun jij gemiddeld circa 2 diensten per maand voor ons werken? Je bent van harte welkom!  Informatie:  0513-760033

Inschrijven kan hier ! En vergeet niet je CV toe te voegen.

Categorie: Ziekenhuizen

Herintreden in de zorg? Kom langs op onze informatiedag op 7 maart!

Op 7 maart a.s. organiseert WerktijdZorg samen met een scholingsbureau een informatiedag voor herintredende verpleegkundigen en verzorgenden IG.

Heb jij een diploma verpleegkundige, verzorgende IG of ziekenverzorgende, maar kun je niet meer als zodanig aan de slag omdat je al een tijdje niet meer in de zorg werkt en daardoor dus niet meer bekwaam bent? Kom dan zeker langs op onze informatiedag!

De bedoeling is dat jij je voor 1 maart opgeeft en dat wij 7 maart een gesprek voor jou inplannen met een medewerker van WerktijdZorg en een verpleegkundig docent van het trainingsbureau. Dit trainingsbureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen, samenstellen en verzorgen van cursussen voor zorgmedewerkers en verpleegkundigen o.a. in de ouderenzorg. Samen kunnen zij bekijken of je in aanmerking komt voor de bijscholing, zodat je weer als VIG-er of verpleegkundige aan de slag kunt.Onder bepaalde voorwaarden zijn de kosten van deze scholing geheel voor WerktijdZorg, maar dit wordt je uitgelegd tijdens het gesprek.

Dus wil jij graag herintreden in de zorg? Heb je vragen omtrent de scholing, of wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Geef je dan snel op voor deze informatiedag! Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je kunt je voor 1 maart opgeven. Dit kan per mail: Matty@werktijdzorg.nl of bel: 0513-760033 en vraag naar Matty. Zij zal een tijdstip voor je inplannen.

LET OP: Deze dag is alleen bedoeld voor werkzoekenden met een diploma verpleegkundige, verzorgende IG/ziekenverzorgende. Zonder een diploma heeft het geen zin om je op te geven.

Bekijk hier het filmpje van Lydi, 1 van de uitzendkrachten die de scholing via WerktijdZorg gevolgd heeft en inmiddels weer naar volle tevredenheid werkzaam is als Verzorgende IG.

 

Categorie: Ziekenhuizen

Zoek jij werk in de Zorg & Welzijn? Kom met ons SPEEDDATEN op 14 maart!

Wat houdt dit in?
Dinsdag 14 maart a.s. organiseren wij een speeddate-dag; dit is een onderdeel van de Week van de Zorg en Welzijn, mede georganiseerd door ZorgpleinNoord.
Hieraan doen zorg- en welzijnsorganisaties, uitzendbureaus in de Zorg & Welzijn, gemeenten en onderwijsinstellingen uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland mee.
Speeddaten is een dynamische manier voor werkzoekenden en werkgevers om kort kennis te maken en een beeld te krijgen van de kandidaat en de organisatie.   

Wie zoeken wij?
Op dit moment zoeken wij voornamelijk Helpenden, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen voor oproep- en vakantiewerk, maar ook werk voor langere tijd (bijvoorbeeld een detachering) is mogelijk.
Wij werken voornamelijk voor organisaties en ziekenhuizen in Friesland, maar ben je op zoek naar een andere functie, in een andere provincie in Noord Nederland? Ook dan ben je van harte welkom!

Wat is de bedoeling?
Je kunt op 14 maart tussen 10:00 en 12:00 of tussen 14:00 en 16:00 uur langskomen. Je hoeft je hier niet voor aan te melden.
Neem je recente CV mee. Het gesprek zal maximaal 10 minuten duren. Aan het einde van dit gesprek wordt er bekeken of het zinvol is om een vervolggesprek te plannen, of dat we jouw CV opslaan in ons bestand en contact met je op zullen nemen als er een geschikte vacature voor je is.
In een vervolggesprek gaan we verder in op o.a. jouw werkervaring, jouw wensen en de mogelijkheden om voor ons te werken.

Locatie?
Ons kantoor in Heerenveen, aan Het Meer 58C.

Heb je vragen of wil je weten of het zin heeft om langs te komen? Dan mag je uiteraard contact met ons op te nemen: 0513-760033 of mail: info@werktijdzorg.nl.

Hopelijk zien we je op 14 maart!

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een ziekenhuis in Noord Nederland zijn wij met spoed op zoek naar een IC verpleegkundige, voor 8 - 16 uur per week.

Functie-eisen:
- Recente werkervaring als Intensive Care Verpleegkundige
- Afgerond diploma Verpleegkundige aangevuld met het diploma tot IC Verpleegkundige
- BIG geregistreerd
- Geldig ALS (reanimatie) certificaat
- Actueel en volledig aantal accreditatiepunten (je houdt je deskundigheid op peil d.m.v. training&scholing)
- Tevens moet je in het bezit zijn van een Hepatitis B verklaring en (op verzoek) een TBC verklaring
- Kennis van protocollen, standaarden, procedures en voorschriften
- In staat om met behulp van geavanceerde apparatuur de vitale functies van patiënten te observeren, behandelen en bewaken;
- Ervaring met verpleegkundige methoden en technieken in complexe zorgsituaties
- Flexibele instelling, zelfstandig en in teamverband kunnen functioneren
- Goede communicatieve vaardigheden

Interesse of meer info? Neem gerust contact met ons op!