Categorie: Ziekenhuizen

Voor verschillende ziekenhuizen in Noord Nederland zoeken wij Spoedeisende Hulp verpleegkundigen.
Dit kan op basis van een flexibel contract, waarbij je losse diensten werkt wanneer het jou uitkomt.
Of op basis van een urencontract (aantal uren in overleg) waarbij je elke week een vast aantal uren werkt. Uiteraard is ook het ook in overleg met jou in welk ziekenhuis (of ziekenhuizen) je gaat werken.

Wat ga je doen?
Als SEH-verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de eerste opvang bij trauma’s, vitaal bedreigde patiënten en acute behandeling van bijna alle specialismen. Je bepaalt de urgentie, stelt prioriteiten en verricht zelfstandig handelingen. Door jouw snelle inschattingsvermogen kan de patiënt snel en kundig geholpen worden.

Wat wordt er geboden?
Uiteraard betalen wij jou conform de CAO Ziekenhuizen (FWG 55). Afhankelijk van je ervaring, verdien je tussen € 17,94 en € 26,35 bruto per uur. Daarnaast krijg je 15 % prestatietoeslag en worden je kilometers vergoed.
Werk je op flexibele basis? Dan bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Veel vrijheid dus!

Is jouw interesse voor de vacature SEH-verpleegkundige in Noord Nederland gewekt? Of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Categorie: Ziekenhuizen

Voor verschillende ziekenhuizen in Groningen en Friesland zijn wij op zoek naar IC verpleegkundigen. Dit kan zowel op oproepbasis voor losse diensten zijn, als op detacheringsbasis. Het aantal uren en periode zijn in overleg, maar een detachering voor een langere periode behoort ook tot de mogelijkheden.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in (1 van de) ziekenhuizen in Groningen en Friesland.
Natuurlijk gaat dit in overleg met jou. Werk je op flexibele basis? Dan bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Veel vrijheid dus!

Wat biedt WerktijdZorg?
Uiteraard betalen wij jou conform de CAO Ziekenhuizen (FWG 55). Afhankelijk van je ervaring, verdien je tussen € 17,94 en € 26,35 bruto per uur. Daarnaast krijg je 15 % prestatietoeslag en worden je kilometers vergoed.
Werk je op flexibele basis? Dan bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Veel vrijheid dus!

Over jou:
Je hebt een diploma Verpleegkundige, aangevuld met het diploma tot IC verpleegkundige. Je hebt recente werkervaring op de IC. Natuurlijk ben je BIG geregistreerd, en ben je op de hoogte van de protocollen, standaarden, procedures en voorschriften.
Je functioneert zowel goed zelfstandig, als in teamverband.

Heb je interesse, of heb je behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een ziekenhuis in het noorden van Noord Holland zijn wij op zoek naar een Intensive Care verpleegkundige.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in een fijn team op de IC van een ziekenhuis in Noord Holland. Bij voorkeur fulltime, maar ben je parttime beschikbaar? Dan mag je ook reageren.
Je gaat in eerste instantie voor de duur van 1 jaar aan de slag, maar wanneer beide partijen tevreden zijn, is er wellicht een mogelijkheid om in vaste dienst te treden.
Natuurlijk word je conform de CAO (Ziekenhuizen) betaald.

Over jou:
Je hebt een diploma Verpleegkundige, aangevuld met het diploma tot IC verpleegkundige en je hebt recente werkervaring op de IC. Natuurlijk ben je BIG geregistreerd, en ben je op de hoogte van de protocollen, standaarden, procedures en voorschriften.
Je functioneert zowel goed zelfstandig, als in teamverband.

Heb jij interesse in de vacature IC verpleegkundige in Noord Holland? Neem dan contact op met WerktijdZorg!
Ook wanneer je meer informatie wilt, mag je natuurlijk contact met ons opnemen.

Categorie: Ziekenhuizen

We zijn per direct op zoek naar een representatieve IC verpleegkundige, die onze organisatie wil vertegenwoordigen in ons werkgebied Noord Nederland.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in verschillende ziekenhuizen in Noord Nederland. Het kan ook zijn dat je een bepaalde periode in 1 ziekenhuis gaat werken. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen en voorkeuren.

Wat bieden wij jou?
Het aantal uren zijn in overleg.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden; o.a. scholingstoeslag, prestatietoeslagen.
Jij vindt het leuk om hét visitekaartje te zijn van WerktijdZorg!

Wat vragen wij?
Je hebt het diploma Verpleegkundige, aangevuld met het diploma voor IC verpleegkundige. Je hebt recente werkervaring als intensive care verpleegkundige en bent natuurlijk BIG geregistreerd.
Je bent woonachtig in Noord Nederland en bent bereid om te reizen.

Heb jij interesse in de vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op!

NB: Werk jij liever losse diensten, wanneer het jou uitkomt? Ook daarvoor hebben wij voldoende mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op om een (vrijblijvende) afspraak te plannen.

Categorie: Ziekenhuizen

Wij zijn ter inschrijving op zoek naar diabetes verpleegkundigen die graag in een ziekenhuis in Noord Nederland willen werken. Dit kan zowel fulltime als parttime zijn!

Wat ga jij doen?
Als diabetesverpleegkundige houd je zelfstandig spreekuur en begeleid je patiënten met Diabetes Mellitus. Je geeft voorlichting en advies over de behandeling van de ziekte, zelfcontrole, zelfregulatie en leert de patiënt omgaan met spuitmaterialen en spuittechnieken.

Wat wordt er van jou verwacht?
Je bent BIG geregistreerd als diabetesverpleegkundige
Voorschrijfbevoegdheid is een pré
Je bent accuraat, zorgvuldig en tactisch
Je bent communicatief een uitblinker, je kunt goed luisteren, stimuleren en motiveren en je hebt een goed inlevingsvermogen
Je bent een ster in het organiseren van het eigen werk en kunt niet-alledaagse problemen zelfstandig oplossen
Hygiënisch, systematisch en ordelijk werken is vanzelfsprekend
Aantal uren en werkdagen zijn in overleg

Ben jij die zelfstandige diabetes verpleegkundige? En ben je op zoek naar een fulltime of parttime baan, naast bijvoorbeeld je huidige werk of een studie? Reageer dan zeker op deze vacature Diabetes verpleegkundige in Friesland!
Bel 0513-760033 of mail: Anette@werktijdzorg.nl

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een ziekenhuis in Drenthe zijn wij op zoek naar een anesthesiemedewerker voor 24-32 uur per week. Betreft een vacature voor langere tijd en aanvang is in overleg.

Functie-eisen:

 • Je hebt een diploma anesthesiemedewerker

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde verpleegkundige vooropleiding

 • Je bent woonachtig in Noord Nederland

 • Je bent bij voorkeur minimaal 24 uur per week beschikbaar. Ben je minder uren beschikbaar? Ook dan zien we jouw reactie graag tegemoet!


Voldoe jij aan de functie-eisen voor de vacature anesthesiemedewerker in Drenthe? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch: 0513-760033 of per mail: info@werktijdzorg.nl

 

 

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een dialysecentrum in Noord Nederland zijn wij op zoek naar dialyseverpleegkundigen. Startdatum en het aantal uren dat je gaat werken is in overleg. Deze baan is eventueel ook te combineren met een baan elders!

Functie-eisen:
- Je hebt de opleiding dialyseverpleegkundige afgerond
- Je hebt bij voorkeur recente werkervaring als dialyseverpleegkundige, maar ben je er een aantal jaren tussenuit geweest, dan mag je ook reageren
- Je kunt zelfstandig werken en je bent alert
- Je hebt affiniteit met chronische patiënten
- Je hebt grote mate van interesse in de technische kant van het beroep

Heb jij interesse in de vacature dialyseverpleegkundige in Groningen en Drenthe? Mail jouw CV en motivatie naar anette@werktijdzorg.nl
Of heb je behoefte aan meer info? Neem gerust contact met ons op.

 

Categorie: Ziekenhuizen

Voor een aantal ziekenhuizen in Noord Nederland (oa. in Groningen, Friesland en Drenthe) zijn wij op zoek naar Recovery Verpleegkundigen.
Je bent bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar, maar ook fulltime is mogelijk.

Zowel uitzendwerk (losse diensten)  als een detachering (vast rooster)  is bespreekbaar!  Indien je woonachtig bent in een ander deel van Nederland, bieden we desgewenst een tegemoetkoming in de kosten voor de overnachtingen.

Ben jij gediplomeerd Recovery Verpleegkundige en heb je interesse in de vacature Recovery Verpleegkundige in Noord Nederland? Of wil je meer informatie? Neem dan z.s.m. contact met ons op: 0513-760033, of mail: info@werktijdzorg.nl.

Categorie: ZiekenhuizenVoor ons flexteam zoeken wij ervaren Ambulanceverpleegkundigen die op basis van eigen beschikbaarheid (voor losse diensten) in Noord Nederland ingezet kunnen worden. Beschik jij over relevante werkervaring, onderstaande opleidingseisen en competenties en zoek je aanvullende uren? Dan zoeken wij jou!!
Opleidingseisen:

 • Diploma A-verpleegkundige

 • MBO-V (niveau 4) of HBO-V (niveau 5) met Big registratie

 • Aangevuld met specialistische vervolgopleiding SEH, IC of Anesthesie

 • Aangevuld met de opleiding Ambulanceverpleegkundige (SOSA of het certificaat gevorderde ambulanceverpleegkundige van de Academie voor Ambulancezorg)

Belangrijke competenties:

 • Goed kunnen samenwerken

 • Kunnen improviseren

 • Om kunnen gaan met hectiek


Alleen ervaren ambulanceverpleegkundigen worden gevraagd te reageren. Kun jij gemiddeld circa 2 diensten per maand voor ons werken? Je bent van harte welkom!  Informatie:  0513-760033

Inschrijven kan hier ! En vergeet niet je CV toe te voegen.

Categorie: Ziekenhuizen

Herintreden in de zorg? Kom langs op onze informatiedag op 7 maart!

Op 7 maart a.s. organiseert WerktijdZorg samen met een scholingsbureau een informatiedag voor herintredende verpleegkundigen en verzorgenden IG.

Heb jij een diploma verpleegkundige, verzorgende IG of ziekenverzorgende, maar kun je niet meer als zodanig aan de slag omdat je al een tijdje niet meer in de zorg werkt en daardoor dus niet meer bekwaam bent? Kom dan zeker langs op onze informatiedag!

De bedoeling is dat jij je voor 1 maart opgeeft en dat wij 7 maart een gesprek voor jou inplannen met een medewerker van WerktijdZorg en een verpleegkundig docent van het trainingsbureau. Dit trainingsbureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen, samenstellen en verzorgen van cursussen voor zorgmedewerkers en verpleegkundigen o.a. in de ouderenzorg. Samen kunnen zij bekijken of je in aanmerking komt voor de bijscholing, zodat je weer als VIG-er of verpleegkundige aan de slag kunt.Onder bepaalde voorwaarden zijn de kosten van deze scholing geheel voor WerktijdZorg, maar dit wordt je uitgelegd tijdens het gesprek.

Dus wil jij graag herintreden in de zorg? Heb je vragen omtrent de scholing, of wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Geef je dan snel op voor deze informatiedag! Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je kunt je voor 1 maart opgeven. Dit kan per mail: Matty@werktijdzorg.nl of bel: 0513-760033 en vraag naar Matty. Zij zal een tijdstip voor je inplannen.

LET OP: Deze dag is alleen bedoeld voor werkzoekenden met een diploma verpleegkundige, verzorgende IG/ziekenverzorgende. Zonder een diploma heeft het geen zin om je op te geven.

Bekijk hier het filmpje van Lydi, 1 van de uitzendkrachten die de scholing via WerktijdZorg gevolgd heeft en inmiddels weer naar volle tevredenheid werkzaam is als Verzorgende IG.

 

Categorie: Ziekenhuizen

Zoek jij werk in de Zorg & Welzijn? Kom met ons SPEEDDATEN op 14 maart!

Wat houdt dit in?
Dinsdag 14 maart a.s. organiseren wij een speeddate-dag; dit is een onderdeel van de Week van de Zorg en Welzijn, mede georganiseerd door ZorgpleinNoord.
Hieraan doen zorg- en welzijnsorganisaties, uitzendbureaus in de Zorg & Welzijn, gemeenten en onderwijsinstellingen uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland mee.
Speeddaten is een dynamische manier voor werkzoekenden en werkgevers om kort kennis te maken en een beeld te krijgen van de kandidaat en de organisatie.   

Wie zoeken wij?
Op dit moment zoeken wij voornamelijk Helpenden, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen voor oproep- en vakantiewerk, maar ook werk voor langere tijd (bijvoorbeeld een detachering) is mogelijk.
Wij werken voornamelijk voor organisaties en ziekenhuizen in Friesland, maar ben je op zoek naar een andere functie, in een andere provincie in Noord Nederland? Ook dan ben je van harte welkom!

Wat is de bedoeling?
Je kunt op 14 maart tussen 10:00 en 12:00 of tussen 14:00 en 16:00 uur langskomen. Je hoeft je hier niet voor aan te melden.
Neem je recente CV mee. Het gesprek zal maximaal 10 minuten duren. Aan het einde van dit gesprek wordt er bekeken of het zinvol is om een vervolggesprek te plannen, of dat we jouw CV opslaan in ons bestand en contact met je op zullen nemen als er een geschikte vacature voor je is.
In een vervolggesprek gaan we verder in op o.a. jouw werkervaring, jouw wensen en de mogelijkheden om voor ons te werken.

Locatie?
Ons kantoor in Heerenveen, aan Het Meer 58C.

Heb je vragen of wil je weten of het zin heeft om langs te komen? Dan mag je uiteraard contact met ons op te nemen: 0513-760033 of mail: info@werktijdzorg.nl.

Hopelijk zien we je op 14 maart!