Categorie: Nieuws

Wilja 1'Mijn naam is Wilja en ik werk sinds mei 2018 voor WerktijdZorg. Ik zat toen in het 4e leerjaar van de opleiding MBO Verpleegkunde. Ik mocht als verzorgende IG werken, omdat ik een overgangsbewijs van het 3e naar het 4e leerjaar had.
Ik heb op verschillende locaties, en met verschillende doelgroepen gewerkt. Dit vind ik het grote voordeel van werken voor een uitzendbureau! Hier heb ik namelijk veel van geleerd, iets wat natuurlijk ook heel goed is voor je opleiding.

Werken voor WerktijdZorg is erg goed te combineren met een opleiding, je kunt namelijk zelf online je diensten uitkiezen. Heb je een periode geen tijd om te werken, omdat je het bijvoorbeeld druk hebt met je studie of stage, of omdat je op vakantie gaat? Dan is dit geen probleem, je zet jezelf dan gewoon op ‘niet beschikbaar’.

 

De medewerkers van WerktijdZorg zijn altijd erg betrokken, ik voel mij totaal geen nummer. Je kunt altijd binnenlopen voor een praatje, als je vragen hebt of voor een kopje koffie. Een leuk voordeel is dat je per week uitbetaald krijgt, je hebt dus lekker snel je loon.

Afgelopen maand heb ik mijn diploma gehaald dus nu kan ik echt aan de slag als verpleegkundige! Ik had het geluk dat er op mijn stage adres een vacature was op het moment dat ik mijn diploma haalde. Ik heb hierop gesolliciteerd en ik ben aangenomen, hier ben ik erg blij mee! Ik kon dus gelijk aan het werk voor 24 tot 32 uur per week.
Daarnaast vind ik het leuk om af en toe nog eens voor Werktijd te werken wanneer ik tijd heb. Dit kan ik heel makkelijk zelf bekijken in het medewerkersportaal of de app!

Dus zoek jij een leuke vakantie- of bijbaan in de zorg? Dan kan ik je WerktijdZorg zeker aanbevelen!'

Terug naar overzicht