Categorie: Nieuws

Een jaar na de overname van de personeelsbestanden van Care4you is uitzendbureau WerktijdZorg uit Friesland begonnen aan de eerste evaluatiegesprekken met ziekenhuizen, waaronder het Martini Ziekenhuis in Groningen.

De bedrijfsprocessen; korte lijnen, snelle responstijd en heldere afspraken zijn pijlers waar WerktijdZorg bij haar opdrachtgevers opvallend goed scoort. Ook de plezierige communicatie werd als pluspunt genoemd. Ziekenhuizen geven aan blij te zijn met een aanbieder van specialistische flexkrachten die fysiek gevestigd is in Noord Nederland. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een vaste flexpool waarvan de meesten woonachtig zijn in de regio van het ziekenhuis.


Werktijdzorg, gevestigd in Heerenveen biedt personeel in de hele linie van Zorg & Welzijn in Midden en Noord Nederland. Op dit moment faciliteert zij ziekenhuizen vooral met IC, CCU en SEH verpleegkundigen voor dagjeswerk. Naast uitzenden, detachering en payroll biedt het uitzendbureau een aantrekkelijk werving & selectie aanbod. WerktijdZorg is ook buiten werkdagen en kantoortijden bereikbaar.

Bron: Zorg & Ziekenhuiskrant  14 mei 2014Terug naar overzicht