Categorie: Nieuws

Bedankt voor alle inzendingen voor onze actie ‘Trots op je werk in de zorg’!  We vinden het fijn om te zien dat er, ondanks alle reorganisaties, bezuinigingen en toenemende eenzaamheid onder ouderen, toch nog positiviteit te vinden is binnen de Zorg & Welzijn!

Uit alle inzendingen heeft Sander de Rouwe (2e kamerlid CDA) de prijswinnaar gekozen: Thomashuis, Sneek.

Motivatie Sander de Rouwe: 'Met dit mooie initiatief wil WerktijdZorg via een ludieke fotowedstrijd positieve aandacht vragen voor onze zorg in Noord Nederland. In de beoordeling van de foto’s heb ik dan ook zwaar laten wegen: waar krijg ik een glimlach van op mijn gezicht bij het zien van de foto. Ik heb het meetlint er niet bij gehad, maar bij deze winnende foto kreeg ik de grootste glimlach. En, niet onbelangrijk: je krijgt bij het zien van de foto zin in het mooie werk van de zorg. Op de foto zien we hoe zorgontvangers én zorgverleners samen iets van zichzelf laten zien. Voor mij is dat heel belangrijk: Of je de zorg geeft of ontvangt, het moet dichtbij en vertrouwd voelen. Je moet jezelf kunnen zijn, uniek zoals je bent én zichtbaar en aanwezig met je eigen mooie talenten. Deze foto straalt dit uit: je krijgt er zin in, dichtbij, vertrouwd en samen voor onze zorg. Het Thomashuis heeft dan ook gewonnen. Met hen feliciteer én bedank ik iedereen die mee gedaan heeft aan deze ludieke fotoactie. Dank voor jullie glimlach en geweldige inzet binnen de zorg'.

Wij feliciteren het Thomashuis uit Sneek met de gewonnen prijs: €450,- ter besteding aan een goed doel of wens; een uitstapje, cadeau of feestje voor cliënten en/of personeel.


Werktijd-Thomashuis Sneek


Terug naar overzicht