Categorie: Nieuws

Van 12 t/m 17 maart is het de week van de Zorg en Welzijn. Net als vorig jaar organiseert WerktijdZorg in deze week weer op Facebook de actie  'Zorgkanjer van het jaar' !

Er wordt momenteel veel gevraagd van medewerkers in de zorg maar gelukkig zijn er nog genoeg mensen die met veel plezier hun werk doen en passie hebben voor hun vak. We moeten deze mensen koesteren! Ken jij zo iemand? Kijk dan tijdens de Week van de Zorg en Welzijn op onze Facebook pagina en reageer op onze Zorgkanjer actie door de naam te noemen van jouw Zorgkanjer. Het liefst horen we ook waarom hij of zij deze nominatie verdient.

Wie mag je opgeven? 
IEDEREEN die werkzaam is in de Zorg & Welzijn mag je opgeven! Of diegene nu werkt in de kinderopvang, ouderenzorg, mantelzorg, maatschappelijke opvang, gehandicaptenzorg, het ziekenhuis of vrijwilliger is in de zorg.

Beoordeling winnaar

We tellen de personen die het meest genoemd worden (Let op, dus alleen de namen worden geteld, niet de likes. Je mag meerdere mensen nomineren; maar niet vaker dan 1x per persoon) in de reacties op onze Facebook berichten (die over de Zorgkanjer 2018 gaan). Kort voor de eindstreep ontvangen de finalisten een uitnodiging van ons om zich voor te stellen. Daarna is de echte finale!

Bij elk bericht op een zakelijke Facebook pagina is het voor de beheerder zichtbaar hoeveel mensen het bericht bereikt heeft. Om het bereik te verhogen heb je, likes, reacties en deelacties nodig. Iedere dag wordt de tussenstand op Facebook getoond d.m.v. een printscreen, zodat de deelnemers weten hoe ze ervoor staan. Diegene die op dinsdag 20 maart om 10.00 uur het hoogste bereik heeft gehaald met zijn of haar bericht is winnaar van de ZORGKANJER 2018!

Nb. Winnaars van de Zorgkanjer van voorgaande jaren zijn uitgesloten voor deelname!

Wat wint de ZORGKANJER VAN 2018?
Diegene het hoogste bereik van zijn of haar bericht op onze Facebook pagina wordt ZORGKANJER VAN 2018! Hij of zij wint een prachtige wissel trofee, een bos bloemen en een cadeaubon!

Dinsdag 20 maart om 10.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt!

Op onze Facebookpagina staat meer info over deze actie. Volg jij ons al? https://www.facebook.com/Werktijdzorg/

 

 

Terug naar overzicht