Categorie: Ouderenzorg

Voor verschillende organisaties in de ouderenzorg in regio Drachten, zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG.
Dit betreft werk op flexibele basis, waarbij je zelf bepaalt waar, wanneer en hoeveel je werkt. Veel vrijheid dus!

Wat ga je doen?
Je kiest zelf online je diensten uit. Je kunt hierbij zelf bepalen of je op 1 locatie werkt, of op verschillende. Je kiest dus ook zelf de doelgroep waarmee je werkt, en of je intra- of extramuraal werkt.

Jouw profiel:
Uiteraard heb jij het diploma Verzorgende IG (of ziekenverzorgende) en heb je bij voorkeur recente werkervaring als VIG-er en ben je bekwaam voor de (meest voorkomende) verpleegtechnische handelingen.
Omdat je als invalkracht werkt, kun je zelfstandig werken. Wanneer je graag in de thuiszorg werkt, ben je bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat wordt er geboden?
Natuurlijk betalen wij jou conform CAO (VVT). Afhankelijk van jouw werkervaring, ontvang je een bruto uurloon tussen € 12,40 en € 17,05. Overigens ontvang jij jouw loon al een week later!
Daarnaast staan wij van WerktijdZorg voor persoonlijk contact, houden wij graag rekening met jouw wensen en behoeftes en bieden wij regelmatig (bij)scholingen. Ook ervaren onze medewerkers over het algemeen minder werkdruk dan wanneer ze in vaste diensten zijn bij een organisatie.

Is jouw interesse gewekt? Wil je meer weten over de vacature Verzorgende IG in regio Drachten (Smallingerland)? Dan nodigen wij jou van harte uit om contact met ons op te nemen!

Terug naar overzicht