Categorie: Ouderenzorg

Voor een thuiszorgorganisatie in regio Oosterwolde, zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG, voor 20 tot 24 uur per week.
Je start zo snel mogelijk, en werkt in ieder geval 3 maanden in dit team en wellicht langer.
Mocht er in dit team na 3 maanden geen ruimte meer zijn, dan kunnen we je daarna (uiteraard in overleg) plaatsen in een ander team.

Wat ga je doen?
Je wordt ingeroosterd voor 20-24 uur per week ingepland door het thuiszorgteam. Je werkt alle diensten, ochtend- middag- en avondroutes. Uiteraard kun je hierbij wel je voorkeuren aangeven.

Jouw profiel:

Uiteraard heb jij het diploma Verzorgende IG (of ziekenverzorgende) en heb je bij voorkeur recente werkervaring als VIG-er en ben je bekwaam voor de (meest voorkomende) verpleegtechnische handelingen.
Omdat je alleen op route gaat, kun je zelfstandig werken en ben je in het bezit van een rijbewijs en (bij voorkeur) eigen vervoer.

Wat wordt er geboden?
Natuurlijk betalen wij jou conform CAO (VVT). Afhankelijk van jouw werkervaring, ontvang je een bruto uurloon tussen € 12,40 en € 17,05. Overigens ontvang jij jouw loon al een week later!
Daarnaast staan wij van WerktijdZorg voor persoonlijk contact, houden wij graag rekening met jouw wensen en behoeftes en bieden wij regelmatig (bij)scholingen.

Is jouw interesse gewekt? Wil je meer weten over de vacature Verzorgende IG in regio Oosterwolde? Dan nodigen wij jou van harte uit om contact met ons op te nemen!

Terug naar overzicht