Categorie: Kraamzorg

Ben jij die kraamverzorgende in hart en nieren? Die het leuk vindt om bij een jong, dynamisch en startend kraamorganisatie te werken? Lees dan verder!

Waar ga je werken?
Je gaat werken in een jong en dynamisch team.
Deze organisatie staat voor een persoonlijke benadering en kraamzorg van de allerhoogste kwaliteit. Méér aandacht en zorg voor moeder en kind. De cliënt staat centraal. Dit wordt bereikt door te werken in een klein, zelfsturend team, persoonlijk contact met de cliënten en het bieden van uitstekende kraamzorg, waarbij uitgegaan wordt van één kraamverzorgster per gezin (bij partus en zorg).

Wie zoeken wij?
Je bent een gediplomeerde kraamverzorgster in het bezit van een diploma verzorgende IG op niveau 3. Het werkgebied is ongeveer 60 km rondom Oosterwolde. Om deze reden is het belangrijk dat jij in het bezit bent van rijbewijs B en een auto. Ook ben je zelf woonachtig in dit gebied.
Uiteraard sta jij ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).

Wat bieden wij?
Ten eerste een leuke en gezellige werksfeer. Je wordt uitbetaald volgens de CAO Kraamzorg, en alle (verplichte) opleidingen en KCKZ (her)registraties worden vergoed.

Voldoe jij aan de functie eisen voor de vacature kraamverzorgster? Neem dan contact op met Anette. Bel 0513-760033 of mail: info@werktijdzorg.nl

Terug naar overzicht