Categorie: Nieuws

De zomer is alweer even voorbij, maar zoals beloofd wilden wij een aantal van onze uitzendkrachten die ons in de zomerperiode enorm geholpen hebben, extra in het zonnetje zetten.
Natuurlijk zijn wij heel erg blij met de inzet van al onze uitzendkrachten, maar we hebben Coby Terra en Peter Mast extra bedankt middels een mooi bos bloemen.

Coby werkt sinds september 2014 voor ons als verzorgende IG, op zowel routes als intramurale locaties. Coby gaat geen uitdaging uit de weg en helpt ons (ook op het laatste moment) vaak uit de brand. Wij zijn dan ook erg blij met Coby als uitzendkracht.

Foto Coby Terra

Peter Mast werkt sinds 2013 voor ons als IC verpleegkundige in diverse ziekenhuizen in Noord Nederland. Het liefst zouden een aantal van onze opdrachtgevers Peter zelf in dienst nemen, maar Peter vindt het juist leuk om op meerdere locaties te werken. Wij waarderen het dan ook enorm dat Peter besloten heeft om dit via WerktijdZorg te doen.

Foto Peter Mast

 

Coby en Peter; heel erg bedankt voor jullie goede inzet de afgelopen zomerperiode. We hopen dat jullie nog lang werkzaam zullen zijn voor WerktijdZorg!

 

Terug naar overzicht