Categorie: Nieuws

Deze maand staat uitzendkracht Marrie bij ons in de Spotlight! Marrie werkt voor ons als helpende en instellingskok.


'Ik ben Marrie en werk sinds mei dit jaar met veel plezier bij Werktijdzorg.

Bij een netwerkbeurs in Steenwijk sprak ik Greta van Werktijdzorg. Het voelde gelijk goed. Bij werktijdzorg ben je geen nummer en word je gewaardeerd als persoon. Het is een gezellig team die ook van alles organiseert. Zoals afgelopen zomer een draaiend rad waar je per dienst prijzen kon winnen, en een gezellige barbecue in Joure waarbij je iedereen beter leert kennen. Wat ik ook goed vind is dat ik een BHV cursus heb mogen doen via Werktijdzorg.

Ik werk graag op uitzendbasis omdat je dan op veel verschillende plekken werkt. En je kan zelf kiezen wanneer en waar je werkt.  De werkplekken zijn heel gevarieerd.  De ene keer werk ik in een verzorgingshuis in Heerenveen of Wolvega, dan weer in een woonzorgboerderij voor mensen met dementie en Alzheimer, of ik ga de wijk in waar ik van een huisje op het platteland naar een hoge torenflat in Heerenveen ga met een mooi uitzicht over de hele stad. En weer een andere dag werk ik als instellingskok en kan iedereen genieten van het lekkere eten. Dit soort werk geeft mij energie. En je wordt er wel proactief en flexibel van.

Zo leer je ook ontdekken wat het meest bij je past. Ik had ook nooit gedacht dat ik het werken met dementerende zo leuk zou vinden.

Zoals je op de foto kunt zien schilder ik graag in mijn vrije tijd! Het liefst schilder ik landschappen en stadsgezichten met paletmes van plaatsen waar ik ben geweest. Waaronder Steenwijk en omgeving. Mijn schilderijen zijn te bewonderen op mijn Facebook pagina Marrie-art.

Een andere leuke bezigheid is het langeafstand fietsen in binnen en buitenland. Het is een hele ervaring om bijvoorbeeld van Noord Nederland helemaal naar Rome te fietsen. En te ervaren hoe snel het landschap en de cultuur veranderd.'

Foto Marrie

 

Ook met zoveel plezier werken in de zorg? Neem gerust contact met ons op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen!

Terug naar overzicht