Categorie: Nieuws

Suzanne BuisEven voorstellen……..
Ik ben Suzanne en ik werk al bijna anderhalf jaar met veel plezier als huishoudelijk medewerker voor WerktijdZorg.
In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin en mag ik graag de natuur in gaan.
Als hobby mag ik graag lezen, relaxen en naar de sauna gaan.

Waarom vind ik het werken voor een uitzendburo zo leuk?
Ik vind het samenwerken zeer plezierig met het werk wat ik doe via WerktijdZorg doe voor verschillende organisaties.
Waar ik voor werk, doe ik het altijd met heel veel plezier.En dat merk ik ook altijd, de mensen zijn altijd heel erg tevreden en de organisaties ook. De waardering krijg ik ook altijd te horen en dat is natuurlijk heel fijn.
Het verschil met andere bureaus is dat je staat ingeschreven en vaak niets meer hoort. Bij WerktijdZorg is alles goed geregeld en voel je je een werknemer en geen nummer, heel fijn!
Het contact is altijd heel goed.
Ik zou wel wat vaste uren willen, want dan ben je wat meer op 1 plek want je bouwt wel een band met personeel en bewoners op. Dat is wel wat jammer als je voor verschillende organisaties werkt, maar dat is ook het enige verschil met een vaste baan.
Ik maak op de werkvloer veel gezelligheid en plezier mee en dat is zo fijn als je dit werk doet!

 

 

 

Terug naar overzicht