Categorie: Nieuws

Afgelopen maandag was het zo ver; de prijsuitreiking van onze actie ‘Trots op je werk in de zorg!’. Deze actie vond plaats in de Week van de Zorg (10 t/m 17 maart).
Omdat er de laatste tijd veel negatieve berichten zijn rondom de zorg & welzijn, wilden wij middels een foto-actie eens positieve aandacht vestigen op deze sector. De bedoeling was om een originele, vrolijke, grappige of ludieke foto te maken en deze via Social Media naar ons toe te sturen.
We hebben veel prachtige foto’s mogen ontvangen, waaruit Tweede Kamerlid Sander de Rouwe het Thomashuis in Sneek gekozen heeft tot winnaar!

Het Thomashuis in Sneek is in 2013 opgericht door Jan en Hiermien Kerkhof. Hun Thomashuis is gevestigd in een prachtig pand, een voormalig kerkgebouw. Hier bieden zij aan 8 bewoners met een verstandelijke beperking een warme en veilige woonomgeving .
We werden erg hartelijk ontvangen door zowel Jan en Hermien, als de bewoners en 2 medewerkers. Na de ontvangst en een kopje koffie was het tijd voor Sander de Rouwe om de prijs uit te rijken. Aan 2 bewoners de eer om deze prijs in ontvangst te nemen.

Het doel van het gewonnen bedrag is al bepaald; Alle bewoners en medewerkers van het Thomashuis krijgen een zelfde hoodie, met daarop de naam van hun Thomashuis. Wat ons betreft een prachtige besteding van het gewonnen bedrag!
Na de prijsuitreiking kregen wij en Sander de Rouwe een uitgebreide rondleiding. Wat een prachtige locatie!

Jan en Hermien; Nogmaals gefeliciteerd en heel veel plezier met de gewonnen prijs!

Foto prijsuitreiking

Terug naar overzicht