Categorie: Nieuws

Win € 450,- met fotoactie bij WerktijdZorg in de ‘Week van de Zorg & Welzijn’!

Met het thema ‘Trots op mijn werk in de zorg’ organiseert WerktijdZorg een fotowedstrijd voor alle zorgmedewerkers in Noord Nederland. Gevraagd wordt om positieve of ludieke foto’s te maken op de werkvloer en deze in de ‘Week van de Zorg & Welzijn’ ( tussen 10 t/m  16 maart as.) te publiceren op Social Media*.

Tijd voor positiviteit in de Zorg           

Kranten staan er vol mee; bezuinigingen in de zorg, reorganisaties en toenemende eenzaamheid onder ouderen. Je zou bijna vergeten dat er ook nog leuke dingen te melden zijn over de zorg en welzijn.

WerktijdZorg wil middels deze fotowedstrijd positieve aandacht vestigen op deze sector. Als uitzendbureau voor de Zorg & Welzijn heeft WerktijdZorg dagelijks contact met organisaties die te kampen hebben met personele knelpunten en krimpende budgetten.

“Er wordt veel gevraagd aan organisaties en medewerkers in tijden van economische onzekerheid. Toch moeten we in Nederland blij zijn met onze gezondheidszorg. Er zijn gelukkig nog genoeg mensen die met veel plezier hun werk doen en passie hebben voor hun vak. Mensen die vanuit een oprechte betrokkenheid werken met een bepaalde doelgroep of bewust kiezen voor die ene organisatie.  We moeten deze mensen koesteren”, aldus initiatiefnemer WerktijdZorg uit Heerenveen.

Wie mag er meedoen?    

Iedereen die werkzaam is in de Zorg & Welzijn mag meedoen! Of je nu werkt in de kinderopvang, ouderenzorg, maatschappelijke opvang, gehandicaptenzorg of het ziekenhuis. Doel is om in de ‘Week van de Zorg’ zoveel mogelijk positieve foto’s in de media tegen te komen. De wedstrijd is niet alleen voor mensen op de werkvloer, maar ook voor leidinggevenden en zelfstandig ondernemers in de zorg.  Hoe meer mensen er meedoen; hoe beter!

Wat kun je winnen?      

Tijdens de actieperiode publiceert WerktijdZorg een selectie van de foto’s op haar website en op Social Media. Inzendingen maken kans op de hoofdprijs, een waarde-cheque van € 450,- . Dit bedrag dient te worden besteed aan een goed doel; een uitstapje, cadeau of feestje voor cliënten, bewoners of personeel van de betreffende organisatie. De prijs zal worden uitgereikt door CDA 2e kamer lid Sander de Rouwe.

*De actievoorwaarden zijn v.a. 18  februari te vinden op www.werktijdzorg.nl

=================================================================

Voor de redactie ‘

Datum actie:  ‘Week van de Zorg en Welzijn’ 10 t/m16 maart 2014   Publicatie persbericht: uiterlijk 5 maart   Contactpersoon persbericht: Rina Ruiter   Functie: Business Unit Zorg Manager - Mail: rina@werktijdzorg.nl  Tel. 0513-760033   (of 06-83605339 privé) Foto actie op te vragen via: info@werktijdzorg.nl

Foto WerktijdZorg

 

 

Terug naar overzicht