Categorie: Nieuws

Onze samenwerking in de dagbesteding- en woonbegeleiding is toegenomen. Steeds meer medewerkers van zorgboerderijen en organisaties in de kinderopvang staan bij ons op de payroll. Naast uitzenden, detachering en payroll bieden wij werving & selectie van zorgprofessionals voor zowel de werkvloer als op coördinerend en management niveau in de hele linie van Zorg & Welzijn.

Overname diensten en personeelsbestanden van Care4you

In maart 2013 hebben wij de personeelsbestanden en opdrachtgevers van Care4you uit Emmen overgenomen. Hiermee is ons bestand uitgebreid met oa. IC, SEH verpleegkundigen en medisch specialisten.  Inmiddels werken wij samen met een 7 tal ziekenhuizen in Noord Nederland.

Verhuizing Business Unit Zorg

Om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen, zijn wij sinds oktober 2013 centraal gevestigd op ons hoofdkantoor in Heerenveen. De samenstelling van ons team is niet veranderd. Wel hebben we een nieuw rechtstreeks telefoonnummer: 0513-760033. Ook buiten kantoortijden en weekends zijn wij bereikbaar via dit nummer.

Nieuw Online planningssysteem

Kort na onze verhuizing zijn wij van start gegaan met een nieuw planningssysteem genaamd Ayton/Aysist. Naast de matchingsopties heeft dit systeem een zeer handig werkgeversportaal waar onze opdrachtgevers opstaande diensten kunnen invoeren. De status ervan (met info over de ingeplande medewerker) is 24 uur per dag te volgen. Uitzendkrachten kunnen bovendien online hun beschikbaarheid invoeren en interesse tonen in openstaande diensten.

Nieuwe website

Eind 2013 is onze nieuwe website is gelanceerd. Op deze site kunt u allerlei informatie vinden over onze diensten, werkwijze en vacatures. U kunt ons daarnaast volgen op twitter, facebook en linkedin.

 

Terug naar overzicht