Categorie: Nieuws

Interview met Jan Bakker van Balstien Zorgboerderij

Jan Bakker is de oprichter van Balstien Zorgboerderij. In 2003 heeft hij als melkveehouder zijn koeien verkocht en is het voorhuis ingericht om dagbesteding te bieden aan mensen met een zorgvraag (PGB). In 2008 is de boerderij verbouwd en zijn er o.a. drie ruimtes voor de dagbesteding bij gekomen.

Doelgroep
Balstien Zorgboerderij richt zich op alle mensen met een zorgvraag. Hierbij wordt rust, ritme, geen druk en een zinvolle invulling van dagbesteding voorop gesteld. Balstien biedt zorg op maat aan kinderen, (jong)volwassenen en ouderen.

Medewerkers en salarisadministratie
Jan Bakker heeft 3 vaste uitzendkrachten in dienst. Daarnaast is de zorgboerderij een erkend leerbedrijf. Elke dag kunnen 2 stagiaires onder begeleiding werkervaring opdoen. Sinds 2008 heeft Jan Bakker contact met WerktijdZorg in Heerenveen (voorheen Uitzendburo Werktijd). Voor Balstien is uitzenden en payroll via een uitzendbureau rendabel, omdat hij zich niet kan permitteren om medewerkers zelf op de loonlijst te hebben.

Ervaringen met WerktijdZorg
-Handig om een adres te hebben voor ad-hoc diensten;
-WerktijdZorg levert goed personeel;
-Korte lijnen, prettig;
-WerktijdZorg haalt een stuk werk en risico uit handen, zoals de personeels- en salarisadministratie.

WerktijdZorg aanbevelen?
Jan Bakker heeft geen vergelijking met andere uitzendbureaus, maar via WerktijdZorg bevalt het goed. WerktijdZorg heeft de expertise om goede mensen te leveren. Daarnaast biedt WerktijdZorg de mogelijkheid van payroll, waarbij ze zorg dragen voor de personeels- en salarisadministratie van eigen medewerkers.

Voor meer informatie, kunt u terecht op de volgende websites:
Zorgboerderij Balstien: http://www.balstien.nl
WerktijdZorg: https://werktijdzorg.nl

Februari, 2014.

Liza Smit
Intercedente WerktijdZorg

 

Terug naar overzicht