Categorie: Nieuws

‘Werkgever past mij als een goedzittende jas’

Mijn naam is Michaël P. Mast (roepnaam Peter) en ik werk sinds juni 2013 als IC verpleegkundige voor uitzendorganisatie WerktijdZorg. In het begin enkele dagen per maand maar het afgelopen jaar vrijwel in fulltime dienstverband. Ik woon in Harderwijk, ben getrouwd met Hannie, heb drie prachtige kinderen en drie heerlijke kleinkinderen. Met een lange loopbaan in de specialistische zorg en een diversiteit aan ervaringen, kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat deze baan èn werkgever bij mij passen als een goed zittende warme  jas!

De samenwerking met WerktijdZorg kenmerkt zich door betrouwbaarheid, vrijheid, snelheid en vriendelijkheid. Dit zijn precies de kernwaarden die voor mij belangrijk zijn. Het is fijn om deel uit te maken van een lerende organisatie waarbij het persoonlijke contact en de menselijkheid voorop staat. Ik krijg als zorgprofessional ruimte om mij te ontwikkelen en ervaar tegelijk de vrijheid om mijn eigen wensen en  beschikbaarheid kenbaar te maken. De nuchtere Friese mentaliteit is iets wat niet alleen mij, maar ook opdrachtgevers en collega flexwerkers aanspreekt. Het is mijn wens om samen met WerktijdZorg een verdere ontwikkeling door te maken als betrouwbare partner in de zorg.

Heb je ook interesse om dagjeswerk of op detacheringsbasis in een (ander) ziekenhuis in Noord Nederland te werken of wil je meer weten over onze dienstverlening? Graag begroet ik je bij WerktijdZorg en wellicht tot ziens!


Peter Mast      www.werktijdzorg.nl      Tel. 0513-760033

Peter Mast WerktijdZorg


Publicatie: Zorg & Ziekenhuiskrant december 2015Terug naar overzicht