herintredersdag

Een paar keer per jaar organiseert WerktijdZorg een informatiedag voor herintredende verpleegkundigen en verzorgenden IG.


Heb jij een diploma verpleegkundige, verzorgende IG of ziekenverzorgende en kun je niet meer als zodanig aan de slag omdat je al een tijdje niet meer in de zorg werkt en daardoor dus niet meer bekwaam bent?
Maar kriebelt het toch om weer aan de slag te gaan in de ouderenzorg? Meld je dan nu aan!


De bedoeling is dat jij je opgeeft en dat wij, aan de hand van jouw CV een gesprek voor jou inplannen met een medewerker van WerktijdZorg en een verpleegkundig docent van het trainingsbureau. Dit trainingsbureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen, samenstellen en verzorgen van cursussen voor zorgmedewerkers en verpleegkundigen o.a. in de ouderenzorg. Samen kijken zij of je in aanmerking komt voor de bijscholing, zodat je weer als VIG-er aan de slag kunt. Onder bepaalde voorwaarden zijn de kosten van deze scholing geheel voor WerktijdZorg, maar dit wordt je uitgelegd tijdens het gesprek.

Dus wil jij graag herintreden in de ouderenzorg? Heb je vragen omtrent de scholing, of wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Geef je dan snel op voor deze informatiedag!  Stuur je motivatie en cv o.v.v. ‘Herintreden’ naar: 
info@werktijdzorg.nl.

LET OP: Deze dag is uitsluitend bedoeld voor werkzoekenden met een diploma verpleegkundige, verzorgende IG/ziekenverzorgende die ook daadwerkelijk weer in de zorg willen gaan werken. Zonder een diploma heeft het geen zin om je op te geven. We nemen uitsluitend aanmeldingen voorzien van een motivatie en CV in behandeling! Wij plannen voor iedereen die in aanmerking komt een kort persoonlijk gesprek in; je hoeft dus niet de hele dag aanwezig te zijn. Je ontvangt van ons het tijdstip waarop je wordt verwacht.

Aanmelden is verplicht!