Categorie: Nieuws

Je kent ze vast wel, prachtige lokale kleinschalige initiatieven met als doel: iemand of een bepaalde groep helpen om het leven een beetje mooier te maken.

Een paar voorbeelden:

  • Inzamelingsactie om bepaalde hulpmiddelen (die niet worden vergoed) te bekostigen.

  • Inzamelingsactie om een bepaalde woongroep gezelliger te maken.

  • Actie om vrijwilligers te zoeken om mantelzorgers of zorgverleners te ontlasten.


Ken jij iemand die onze hulp goed kan gebruiken? Reageer dan op onze oproep Facebook, Twitter of LinkedIn en beschrijf wie volgens jou onze hulp kan gebruiken.

In deze koude wintermaanden gaan wij één van de ingezonden doelen onder de aandacht brengen op social media en samen met jullie hulp ondersteunen. Het kan gaan om behoefte aan een (kleine) financiële bijdrage, praktische hulp of bijvoorbeeld spullen. In de maanden november en december gaan wij een van de aangedragen initiatieven uitlichten en helpen om het doel te realiseren. We hebben jullie hulp dus nodig! Deel zoveel mogelijk onze berichten, en tag mensen indien je denkt dat iemand kan helpen.

Wat zijn de voorwaarden om een doel aan te melden?

  1. Jij volgt ons op Facebook, Twitter en/of LinkedIn.

  2. We zijn op zoek naar kleinschalige initiatieven in de provincie Friesland.

  3. Het mag gaan om een bedrijfsmatig of particulier initiatief.

  4. Het initiatief moet zorg & welzijn gerelateerd zijn.

  5. Geef zo beknopt mogelijk en duidelijke informatie over je doel, zonder daarbij privacygevoelige informatie te delen. Desgewenst mag je aanvullend een mail sturen naar: info@werktijdzorg.nl voor aanvullende info en/of een verwijzing naar een website.

  6. Indien het gaat om een financiële bijdrage moet men (naderhand)kunnen aantonen, dat het geld daadwerkelijk benut is voor het gewenste doel.


Linkafbeelding


 

Terug naar overzicht