Categorie: Gehandicaptenzorg

Voor een opdrachtgever in de gemeente Opsterland zoeken wij begeleiders C.

Je gaat werken op een gesloten afdeling in een kliniek waar ondersteuning wordt geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. In de kliniek wordt onderzoek, behandeling en crisisopvang geboden aan patiënten met een verstandelijke beperking in combinatie met (een vermoeden van) psychiatrische problemen. Jij biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan patiënten bij het dagelijks functioneren. Samen met collega's ben je in staat om op flexibele en empatische wijze een veilige, duidelijke en ondersteunende omgeving te creëren. Je neemt deel aan behandelbesprekingen en stelt tijdig begeleidingsplannen bij. Verder onderhoud je op professionele wijze contact met verwijzers en/of familie en het verdere netwerk van de patiënt.

Functie eisen en profiel:

  • Je bent een veerkrachtige, flexibele collega die snel kan schakelen in complexe situaties

  • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen en kunt goed samenwerken

  • Je beschikt over de opleiding Verpleegkunde, SPH of GGZ agoog

  • Je hebt (minimaal 5 jaar) werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en/of psychiatrie


Wat wordt geboden?

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke baan en bij goed functioneren wordt een jaarcontract aangeboden voor 24-32 uur per week. Hierna behoort verlenging of een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse? Mail z.s.m. je CV met motivatie naar: info@werktijdzorg.nl  Bij vragen kun je bellen met 0513-760033.

Terug naar overzicht